salon- en kindertafel

Zoals het nodig bleek om een speciale, op het interieur afgestemde, cellostoel te ontwerpen, was er ook behoefte voor dezelfde huiskamer de salon- annex kindertafel aan te laten sluiten bij het geheel. De wens was om zowel een volwaardige salontafel te hebben als ook een volwaardige kindertafel. Zwart-, blauw- en roodgebeitst essehout als in het interieur terugkomende kleuren.

Een kindertafel moet liefst tegen een stootje kunnen, bergruimte bieden voor papier en potloden en zitplek bieden. Vandaar een formicablad en een uitschuifbaar bankje in respectievelijk de kleur van de open keuken en de cellostoel van papa.

Een salontafel staat als mooi meubel in het interieur. Vandaar dat met een eenvoudige handeling het formicablad om te klappen is naar een strak zwartgebeitst essehouten blad en het bankje inschuift als plek voor tijdschriften.