Welkom. Dit blog heeft als doel je te helpen met het bereiken van een mooi en persoonlijk interieur.

Kortom een droominterieur.

Hoe mooi zou het zijn je doel te bereiken?

Hoe mooi zou het zijn je droom te leven?

Ik dank je dat je verder leest in dit blog, dat je de tijd neemt om te ontdekken of het je iets biedt dat je verder op weg brengt naar jouw droominterieur.

Het is mijn persoonlijke doel je daarbij te helpen. Dat is mijn visie als interieuradviseur en ondernemer. Omdat ik zelf merk hoe belangrijk het is om op elk moment vitaal te zijn om te kunnen geven wat ik wil geven.

Iedereen kiest zijn eigen invulling van zijn leven, hopelijk zoveel mogelijk als bij je past.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Voor mij is het zelfstandig ondernemer zijn heel belangrijk:

– Het geeft me de vrijheid mijn eigen tijd in te delen en naar eigen inzicht mijn bedrijf te voeren.

– Financiële onafhankelijkheid en groeimogelijkheden

– De voldoening die ik haal uit persoonlijke groei, inspiratie, uitdaging, erkenning, creativiteit en authentiek zijn.

– De bijdrage die ik daarmee lever door anderen te inspireren, kansen te geven en veranderingen te bewerkstelligen. En daarmee hopelijk de wereld een fijnere plek te maken.

De laatste, het bijdragen aan de wereld is voor mij steeds belangrijker en een grote drijfveer. Ik zie dat bij veel mensen in mijn omgeving. En ook het bewustworden van de voldoening die dat geeft.

Vitaliteit

Ik merk met een eigen bedrijf dat ik alles uit mezelf wil halen.

Maar… het moet ook allemaal uit mezelf komen.Ik merk elke dag dat mijn vitaliteit daarvoor essentieel is.

Herken je dit? Zij het niet als ondernemer dan wel in andere prestaties?

Ik ga wel eens te laat naar bed, laat mijn rommel slingeren om het later weer tegen te komen met alle frustratie van dien. Ik worstel regelmatig met alles wat ik meen te moeten of denk te willen. Ook geef ik aandacht aan mijn kinderen, maar denk dan onwillekeurig aan alles wat er nog te doen is. Het lijkt het echte leven wel!

Soms ervaar ik grotere “sores”; gaat er bijvoorbeeld in mijn bedrijf iets niet lekker, een samenwerking, die ondanks de beste intenties niet de gewenste uitkomst heeft. Dat kost bakken energie en haalt de focus weg bij waar het me allemaal om te doen is.

mei 2014-2

 

Het hebben van een goede basis

Op zo’n moment is het belangrijk dat de basis goed is. En met basis bedoel ik mijn thuis.

Dat is de plek waar ik mezelf weer herken: O ja, dit is wie ik ben, hier is het me om te doen, dit is mijn doel in mijn leven.

Dit te ervaren is voor mij de snelste en fijnste manier om mezelf weer te herijken.

Dit is ook wat ik voor anderen wil.

Ik spreek vaak mensen die hardwerken en alle ballen in de lucht proberen te houden. Ik ben geraakt door de bijdrage die ze leveren met hun werk. Maar ik hoor ook dat ze moe thuis komen en daar een afkeer voelen van hun eigen huis Het biedt ze niet wat ze op dat moment nodig hebben. Die moeheid wordt thuis niet omgezet in vitaliteit en blijft doorwerken in de dingen die ze willen bewerkstelligen.

Ik help je je huis te maken tot een plek waar je wel weer opgeladen raakt.

Ik help als een tolk.

Zo heb ik een klant die graag een open visie, brede interesse en vrolijkheid wil uitstralen en zich niet conformeert aan de trends. Dat zijn haar waardes en ik help haar die naar buiten te brengen. Ik ben haar tolk om die waardes te laten zien in haar interieur. Zo kan zij mensen om zich heen inspireren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En dit is ook wat ik voor jou wil.

Wat mis jij nog in je huis om optimaal op te kunnen laden? Laat het me weten via het commentaarveld hieronder en je ontvangt van mij een email met mijn beste tip voor thuis.

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door KastanjeMedia