Het moodboard; tweede hands, ikea en design

Het moodboard; tweede hands, ikea en design van o.a. de Fiction Factory

 

 

Een goede start van een nieuw bedrijf is heel belangrijk. Je kan thuis achter je computer of achter in een grote loods al heel wat omzet maken, maar soms is interieur en uitstraling essentieel.

Dit initiatief voor een reclamebureau “nieuwe stijl” zocht naar dito uitstraling: niet mainstream met de vaste spelers, licht en flexibel, open voor iedereen die zijn talent wil inzetten. Mooi idee met veel geestdrift, maar vooralsnog weinig in kas.

Mijn voorstel is passend bij de slagvaardigheid en mobiliteit die zij in hun bedrijfsnaam hadden gekozen. De huizelijke openheid met “idee├źn van bij de keukentafel”-sfeer. Maar vooral effectiviteit: werkplekken, opbergplekken, ontvangst- en presentatieruimte, brainstormsessies. En dat alles voor weinig geld en zo op te pakken voor de verhuizing naar een grotere bedrijfsruimte.

Het plan is met enthousiasme ontvangen. Omstandigheden hebben echter het plan voor nu stil gelegd; met in het achterhoofd vastberaden dit plan door te zetten!