blokjes 1Sinds 2 jaar schrijf ik mijn blog over interieur en alles wat daarbij komt kijken, verschillende thema’s en tips. Ik schrijf het voor jou, om je te helpen met jouw interieur.

Ik vind het heel belangrijk je zo goed mogelijk te helpen bij het letterlijk “vormgeven” van je droomhuis. Dromen over je droomhuis is fijn; waarom zou de weg naar die droom niet ook fijn zijn?

Wil je me helpen?

Wil je me vertellen wat jouw behoefte is, waar je mee geholpen wilt worden? Ik wil niet gissen of zelf verzinnen, ik wil het echt weten, zodat ik mijn tips en werkwijze erop kan toespitsen en jou en anderen optimaal kan helpen.

blokjes 2

Ik heb een korte enquête opgesteld om een beeld te krijgen. Dit is de link naar de enquête.

De inrichting van je huis ontwikkel je met als doel een zo optimaal mogelijk woongenot. Daar gaat het om.

Soms is dit een soepel proces, soms gaat het stroef. Dan vraagt het geduld en durf om te komen bij waar je echt van droomt.

Je droom heeft een belangrijke functie. Het is het leidend plaatje naar het eindresultaat.

En dus is het heel belangrijk om uit te zoeken hoe het nou eigenlijk zit met die droom.

ikeaZoals je vaker leest in mijn blogs, vind ik dat heel belangrijk. Een ideaal interieur helpt je verder; het helpt je om hoger te reiken en ook andere dromen na te streven, te plannen en in actie te komen.

Daarom is jouw inbreng voor mij heel waardevol. Ik wil je een droom van een cadeau geven om je te bedanken voor de tijd en inbreng die je me geeft door het invullen van de enquete. Je krijgt mijn Gouden Appels “Thuis-kompas; een interieurboekenpraktische wegwijzer”.

Met het Gouden Appels “Thuis-kompas; een praktische wegwijzer” maak jij belangrijke, praktische stappen richting het realiseren van jouw droomhuis.

Dank je wel!

blokjes natuurlijke materialen

 

 

Ken je iemand voor wie mijn blog interessant kan zijn? DEEL dit artikel alsjeblieft, bijvoorbeeld door op de Tweet, Like, Share knoppen te klikken;

Zo kunnen nog meer mensen praktisch aan de gang met hun droomhuis.

 

 

 

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door KastanjeMedia