PiraatjeHoe gaat het met je?

Ik schrijf ruim 3 jaar mijn blogs over interieur. In die tijd heb ik diverse onderwerpen aangesneden, steeds met het doel je te stimuleren om je interieur persoonlijk en inspirerend te laten zijn.

Dat is mijn doel, omdat ik geloof dat je interieur, dus je thuis, één van de peilers is van je dagelijks welzijn, net zoals zorg voor je fysieke en mentale fitheid dat is.

Die overtuiging is ontstaan door wat ik in de loop der jaren ben tegengekomen in mijn werk als interieurontwerper: de behoefte aan een “goed passend” interieur, persoonlijk, rustgevend en inspirerend als gezonde basis bij de uitdagingen van alledag.

Het besef van het belang om je fysieke en mentale gezondheid goed te verzorgen groeit gelukkig, zeker bij gedreven ondernemers en professionals. Fysieke fitheid en persoonlijke groei gelden als belangrijke peilers voor je persoonlijke succes.

Je “thuis” als peiler hinkt er nog wat achteraan.

Terwijl je eigen veilige plek zo belangrijk is voor je fysieke en mentale vitalitiet!

Thuis is waar je uitrust van een vermoeiende dag, waar je even niet wordt uitgedaagd en hoeft te presteren.

Thuis is waar je helemaal jezelf kan zijn met al je kwetsbaarheid en grilligheden.

Thuis is de plek waar je je balans onderhoudt.Uiltje

Die heerlijke balans tussen enerzijds je enorme kracht en anderzijds je momenten van zwakte, van je focus en je dromerigheid, van je energieke dadendrang en op de bank met een lege blik voor je uitstaren.

Iedereen heeft die tegenhangers, maar niet iedereen durft ze zomaar te laten zien. Waar je in je professionele leven misschien geneigd bent alleen je topkanten te laten zien en “die andere kant” zorgvuldig te verbergen, is thuis de veilige plek om “heerlijk slap” te zijn.

Het is niet vol te houden, altijd maar op je tenen te lopen en te presteren.

Ontspanning en herstel zijn essentieel voor succes.

Dat is waarom het zo belangrijk is dat jouw thuis volledig bij je aansluit!

Zo belangrijk dat ik ben begonnen met hierover een boek te schrijven.

Dit blog is de opmaat voor 3 blogs die ik hieraan zal wijden;

Er zijn zoveel mensen die met visie en daadkracht hun potentieel en hun talenten inzetten en daarmee een belangrijke bijdrage bieden om de wereld vooruit te helpen.

Parfumflesje

Ik vind het belangrijk om deze mensen te helpen; ik help hen om het interieur als onderdeel van je succesfactoren, zoals sport en persoonlijke groei dat ook zijn, optimaal te krijgen.

Je creëert zelf op elk moment je leven. Dat doe je bewust en onbewust; ook met waarmee je je omringt, met wat je ziet ’s ochtends als je net wakker bent, met de laatste indrukken waar je mee naar bed gaat en met wat daar tussenin beleeft, lief, leed en gezamelijkheid met je naasten.

Dus doe het alsjeblieft zoveel mogelijk bewust!

Laat je thuis mentaal verzorgen, vertroetelen, inspireren door je eigen inrichting om zo ten volle te leven.

 

Jeukende handen? Hier wat opties:

Schrijf je in om het gratis Gouden Appels Interieurkompas te ontvangen en zo al de belangrijke eerste stappen te kunnen zetten.

Lees mijn andere blogs, bijv. over kleur of over hoe je een verbouwing aanpakt

Boek je gratis inspiratiegesprek, waarin ik je help je eerste stappen te bepalen.

Grote stappen, snel thuis? Dan raad ik je de VIPinspiratie aan, waarbij ik je persoonlijk kom helpen. Lees hier wat dat je kan opleveren.

Thuis als inspiratie voor elke dag!

Treintje