Prachtige combinatie van staal en hout die veel elegantie geven in deze huiskamer.Uitgevoerd door Wiebe van Beusichem van RuighoutMetaal en Stefan Koch van Treelounge. De kast met schuifdeurtjes is op verschillende manieren in te delen; zo kan je je eigen compositie maken. Bovendien een mooie manier om de televisie buiten gebruik buiten het zicht te houden.

De boekenkast geeft een mooie overgang tussen woonkamer richting keuken. De kast biedt heel veel plek voor de echte boekenfan, maar is tevens een stijlvolle aanvulling aan de ruimte.

De tafel is een ontwerp van lasser Wiebe zelf.

Voor de kamer van de oudste dochter is een kast gemaakt van sloophout. Niet makkelijk, want het hout trekt makkelijk krom. Wel heel mooi door de verschillende tinten en andere tekenen van de tijd. Maar ook weer heel fris door de kleuren die gebruikt zijn voor de binnenkant en de groef tussen de planken. Bovendien is er al gedacht aan de volgende fase van deze bijna schoolverlater. Straks als zij een studentenkamer heeft, kan de kast in verschillende opstellingen worden gebruikt: De ladeblokjes kunnen bankjes of nachtkastjes zijn; de kast met 2 deuren kunnen met deze maten onderdeel van een keuken zijn; de boekenkast kan los gebruikt worden. Praktisch en mooi; een vanzelfsprekende combinatie!