Dit sfeervolle interieur dat warme herinneringen oproept aan de mooie jaren op Schiermonnikoog is het resultaat van het VIP-inspiratie-pakket.

Met de verhuizing naar “het vaste land” werd ook de behoefte duidelijk in één keer de passende stijl neer te zetten. Er was haast; de familie woonde in een vakantiehuisje in de buurt van het nieuwe huis en de verhuizing stond voor de deur.

Om snel tot optimaal resultaat te komen, kwam weer het Gouden Appels Interieur Kompas goed van pas! Voor mij komst heeft het echtpaar ieder zijn eigen kompas ingevuld, zodat we meteen aan de slag konden. Leuk hoe duidelijk voor mij dan een profiel naar voren komt, dat ik goed kan vertalen in de uiterlijkheden van het interieur.

Met een duidelijk pakket aan informatie voor uitvoerders, ontwerpen, tips, een inkooplijst etc. hebben ze de kale strakheid van het nieuwe huis tot een warm, nieuw nest kunnen maken.

Julia Arnscheidt, trainer/coach organisatie en communicatie en eigenaar van Schrijven met Impact:

“Elsje heeft ons geholpen om een plan voor onze woonkamer te maken.

Ze heeft zich er met 100% op gestort en in korte tijd en zelfs zonder ooit een voet in de kamer te hebben gezet, een heel mooi advies gegeven dat heel goed aansloot bij wat wij onbewust wilden.

Elsje is heel creatief en heeft, opgeleid als meubelmaker, ook nog eens verstand van ontwerp en uitvoering van meubels. Ik ben erg blij dat we haar hulp hebben ingeroepen omdat we met haar advies een prachtige houvast hebben voor nu en in de toekomst.

Je laten adviseren door Elsje is een aanrader!”