Liefde in tijden van Corona….en daarna.

Ontdek je door het vele thuis zitten ook zo goed waar jij nou echt behoefte aan hebt?

Wat jouw motor in beweging houdt en in welk toerental je het beste kunt draaien?

Dat is per activiteit verschillend en zonder op tijd bij te tanken loopt het onherroepelijk mis; met schade aan de motor.

Rust…ontspanning…herstel… noemen we dat in een mensenleven.

Waar en hoe kom jij in je huis tot rust? Zijn dit aspecten waar je huis al op is ingericht?! Dat is echt belangrijk in een goed interieur.

Zorg dat het al klaar staat voordat je tank leeg is.

Ik geef je 3 “tankstation-tips” die je in een handomdraai kan inrichten“; plekken om even tot rust te komen en weer op te laden.

  1. Maak een plekje bij het raam: een stoel waar je even kan zitten en naar buiten turen, staren, “ins blaue hinein”, je blik op oneindig en even niets, helemaal niets. 5 Minuutjes maken al een wereld van verschil in je energiebalans. Vooral als je er een kopje thee bij hebt.
  2. Maak een exclusief plekje op de bank of in een fijne stoel. Leg een mooie deken klaar om over je heen te trekken als warm holletje. Koptelefoon erbij en luister naar wat jou goed doet (muziek, podcast, geleide meditatie, niets (je zult minder snel gestoord worden met een koptelefoon op)). Een uitstekende manier om goed voor jezelf te zorgen (en dat verdient vervolgens een stevig compliment)
  3. Zijn alle plekjes in huis bezet of te gevoelig voor verstoringen door kinderen die nog te jong zijn dat te begrijpen of huisgenoten die midden in een conference call zitten? Last but not least… het toilet! Echt waar; toen mijn kinderen nog klein waren en er bij mij stoom uitkwam, verdween ik af en toe even achter de wc-deur. 3 Minuten op adem komen. Het had altijd z’n uitwerking. Misschien vind je het fijn om een kaarsje mee te nemen; dat helpt om je aandacht op te richten, rust in je gedachten te creëren en sfeer te scheppen. Zet maar vast klaar.

Ik geef in mijn blogs veel tips die je helpen om met je interieur je mindset te voeden en je te inspireren; Zorg goed voor jezelf; dat geldt voor nu en altijd.