Van droom naar realiteit met maatwerk

Je neemt je interieur en de invloed die het op je dagelijkse welbevinden heeft serieus. Na het besluit voor het optimale te gaan, weet je dat tijd is voor concrete stappen, want anders verandert er niets.

Je weet wat je wilt, maar hoe pak je dit aan?!Februari 2014-3 
Al genoeg uitgedaagd met een druk bestaan, is het een hele terechte gedachte dat het weleens een te grote uitdaging kan zijn om ook nog een ingrijpende verandering in huis te moeten initiëren, ontwerpen, uitzoeken, plannen, coördineren, noem maar op.

Natasha Groot, projectleider Provincie Gelderland, ging je voor en dit is wat het haar heeft gebracht: “Met de adviezen en ontwerpen van Elsje Visser hebben we de afgelopen 2 jaar ons ruime huis aan de rand van Wijchens buitengebied veranderd van ‘ruimtes’ met spullen naar een plek waar we ons totaal ontspannen thuis voelen. Niet alleen de woonkamer, keuken, de garderobe, maar ook in de drie kinderkamers (tieners). Stap voor stap heeft ze ons gesproken, vragen gesteld, kleine opdrachten gegeven om onze wensen tastbaar te maken.

Ze voelt haarfijn aan wat we wensen, wat de ruimte daarvoor nodig heeft, met kleuren, sfeer, materialen, op maat bedachte oplossingen voor allerlei zaken. Tot in de kleinste details uitgewerkt: een ontwerpschets, in tekeningen op maat, met ‘werklijsten’ die we zelf konden en kunnen uitvoeren. Ik ben er super blij mee en ben op 70% van uitvoering van de tips en adviezen.

Ik beveel Elsje van harte aan!”

oktobercollage 2 
Het is een vak apart en een baan op zich qua tijd. Het is belangrijk te zorgen dat je fit bent voor de taken die horen bij jouw leven; professioneel, ondernemend, ouder, partner, inspirator, uitdrager van je talenten; jij kent je rol in de wereld. En maar al te vaak verkeert deze in een kwetsbare balans.Concentreer je daarop en laat mij je helpen met een zorgeloos traject naar je ideale interieur: ontwerpen met alle afwegingen, materialen uitzoeken, technische overwegingen, budgetbeheersing, het samenstellen van het uitvoerende team, bouwbegeleiding, er komt zoveel bij kijken.In overleg bepalen we wat je nodig hebt.Wat kan ik voor je doen?

oktober 2014-1