VIP inspiratie: in 3 stappen naar je ideale interieur!

In 3 sessies bij jou thuis krijg je een helder persoonlijk plan voor je ideale huis; een bepaalde plek die je graag wilt aanpakken of een algehele sfeer voor je hele huis.
Nauwkeurig afgestemd op jouw wensen en behoeftes!

Julia Arnscheidt, trainer/coach voor organisatie en communicatie, ging je voor en dit is wat het haar heeft gebracht: Elsje heeft ons geholpen om een plan voor onze woonkamer te maken. Ze heeft zich er met 100% op gestort en in korte tijd en zelfs zonder ooit een voet in de kamer te hebben gezet, een heel mooi advies gegeven dat heel goed aansloot bij wat wij onbewust wilden. Elsje is heel creatief en heeft, opgeleid als meubelmaker, ook nog eens verstand van ontwerp en uitvoering van meubels. Ik ben erg blij dat we haar hulp hebben ingeroepen omdat we met haar advies een prachtige houvast hebben voor nu en in de toekomst.

Je laten adviseren door Elsje is een aanrader!

Ik neem je mee door alle stappen die daarvoor nodig zijn. Met dit plan, concreet, praktisch en overzichtelijk, krijg je wat je nodig hebt voor het bereiken van het ultieme resultaat: tijdloos up-to-date, stijlvol praktisch en met je eigen “Spice”!

Vitamine C-itroenen

Mijn methode naar je eigen SPICE doorloopt 5 stappen:

  • In de eerste sessie brengen we je Specifieke zelf en je doelstelling in kaart. Ook bepalen we samen je Positie om te kijken wat je echt wilt veranderen. Hoe zou je hier uiting aan kunnen geven in je interieur? Met de volgende stap ga je op zoek;
  • Na 3 weken krijg je in de tweede sessie nml. Inspiratie in de vorm van een uitgebreid moodboard en die voortkomt vanuit sessie 1. Dit gebruik je om keuzes te maken die bij jou en je doelen en dromen passen. Er is zoveel moois, maar wat past echt bij jou persoonlijk? Op naar de volgende stap;
  • In de derde sessie, weer 3 weken later, vat ik sessie 1 en 2 samen in jouw eigenCultuur. Je krijgt die van mij in een uniek ontwerp en jouw eigen moodboard. Dit geeft je praktische informatie over o.a. kleur- en materiaal gebruik, indeling, creatieve ideeën en oplossingen, plan van aanpak en handige adressen. Alles wat je nodig hebt voor optimaal Effect

Jouw resultaat:

– Je weet wat je nodig hebt om je optimaal thuis te voelen en jezelf te inspireren in je dagelijkse welzijn.
– Je weet wat je wilt, lange termijn, want onafhankelijk van trend
– Je hebt je laten inspireren, je opties bekeken en vooral je keuzes gemaakt, waar je je sterk bij voelt.
– Je weet hoe dat er uitziet en hoe welke stappen leiden naar realisatie.
– Je hebt een goede basis om mee verder te groeien.

Kortom:  Zo ga je recht op het beste resultaat af en bespaar je energie, tijd en geld.november 2013-3 o.a. 3 handgedecoreerde tegeltjes met persoonlijke verhalen van Storytiles

Bovendien krijg je een aantal extra’s:

  • Je krijgt van mij een korte voorbereidende opdracht zodat je al in de juiste stemming te komt om lekker aan de slag te gaan.
  • Ook tussendoor hou ik je in beweging met digitale inspiratie.
  • Je krijgt 2 gratis telefonische supportgesprekken. Het eerste gesprek is vóór de eerste sessie om goed af te stemmen voor welk gedeelte van je huis je dit VIPinspiratie-traject wilt gebruiken. Het tweede gesprek is in de 3 maanden na sessie 3, voor als je wat vragen hebt tijdens de uitvoer.

Bovendien nu tijdelijk een BONUS:

Ik kom nog een keer 1 uur extra langs om je te helpen de puntjes op de “i” te zetten. Dus nadat je de plannen hebt uitgevoerd, bekijken we samen het resultaat en geef ik je feedback op dingen die misschien nog meer potentie hebben. (Deze bonus is geldig tot 3 maanden na sessie 3)

Jouw investering hiervoor is € 1790,- incl btw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA